Venlo

Nizza Bloembinders

Namens Tom Ebus heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen. U kunt ook online en veilig uw rouwwerk bestellen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk Venlo

Bij Nizza Bloembinders kunt u terecht voor de mooiste rouwstukken in Venlo. Deze bloembinder is samen met een aantal andere gerenommeerde bloembinders aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Op de website van Afscheid met Bloemen kunt u direct uw rouwstuk in Venlo bestellen.

Nizza Bloembinders is uw uitvaartbloemist in Venlo

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van verschillende bloembinders in Nederland. Zij hebben elkaar gevonden in de passie die zij voor hun vak hebben en de consistente hoge kwaliteit die zij telkens afleveren bij het samenstellen van verschillende rouwstukken. Elke bloemist bestrijkt een bepaalde regio. Voor de regio Venlo (Tegelen, Blerick, Belfeld, Velden, Lomm en Arcen) met de bijbehorende dorpen Reuver, Baarlo, Maasbree en Grubbenworst is de bloemist van dienst Nizza Bloembinders uit Venlo.

Wanneer u via Afscheid met Bloemen een bestelling plaatst voor een rouwstuk in Venlo dan zorgt Nizza Bloembinders ervoor dat u een rouwstuk krijgt dat aan al uw wensen voldoet. Bestelt u bij voorkeur niet via internet maar loopt u liever de winkel in dan kan dat ook. Bel dan even 077-3549616 voor een afspraak in de winkel van Nizza Bloembinders aan de Herungerweg 197 te Venlo. Zij zullen dan met u de wensen en mogelijkheden bespreken. Ook kunt u op uw gemak een fotoboek doorbladeren voor inspiratie.

Nizza Bloembinders
Herungerweg 197
5913 HA Venlo

Tel:. 077-3549616

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 8:30-18:00
zaterdag: 8:30-15:00

Rouwstukken in Venlo online te bestellen

Voor wie wel voor het gemak van online shoppen gaat, vindt op Afscheid met Bloemen diverse rouwstukken die direct te bestellen zijn. De rouwstukken zijn onderverdeeld in de categorieën ‘Op de kist’, ‘naast de kist’, ‘op het graf’ en ‘rouwboeket’. In elk van deze categorieën vindt u eigentijdse rouwwerken van de hoogste kwaliteit die met zorg voor u zijn samengesteld. Neem snel een kijkje en laat u inspireren en verrassen door ons aanbod. Mits voor 12:00 besteld, kan uw bestelling de volgende dag al geleverd worden. Wij bieden een 100% levergarantie. Voor vragen met betrekking tot de website van Afscheid met Bloemen kunt u zeven dagen per week bellen met 06-43835706. Wij zijn bereikbaar van 9:00-21:00.

Wilt u meer informatie over wat Nizza Bloembinders voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van Ma t/m Vrij: 8.30  – 18.00 uur, Zaterdag 8.30 – 15.00 uur via het nummer: 077-3549616.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Herungerweg 197 te Venlo.

Bij voorkeur op afspraak. Dan kunnen wij alle tijd nemen voor een juist advies en u vervolgens volledig ontzorgen omtrent aflevering, styling en zo nodig verzorgen van de arrangementen tot aan de uitvaart.