Venlo

Nizza Bloembinders

Namens Tom Ebus heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen. U kunt ook online en veilig uw rouwwerk bestellen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeket Venlo

Bloemen maken vaak deel uit van belangrijke gebeurtenissen in ons leven maar waarschijnlijk is geen enkel bloemstuk zo belangrijk als een rouwboeket. Het is het laatste wat u voor de overledene kunt doen en u krijgt geen tweede kans om een slecht rouwboeket goed te maken. Daarom wilt u er natuurlijk van verzekerd zijn dat het rouwboeket recht doet aan de overleden dierbare. Alle rouwboeketten van Afscheid met Bloemen worden door gerenommeerde bloemisten met de grootste zorg voor u samengesteld. Zij doen dit werk al jaren met veel passie en hart voor het vak. Zij weten, ook uit persoonlijke ervaring, hoeveel troost er geput kan worden uit een mooi samengesteld bloemstuk. Voor uw rouwboeket in Venlo bent u bij Afscheid met Bloemen dus in goede handen.

Rouwboeketten in Venlo via Nizza Bloembinders

Voor eigentijdse rouwboeketten in Venlo kunt u terecht bij Nizza Bloembinders. Dit bedrijf in Venlo maakt onderdeel uit van het samenwerkingsverband Afscheid met Bloemen waar ook andere professionele bloembinders uit Nederland deel van uitmaken. Nizza Bloembinders verzorgt de regio Venlo (Tegelen, Blerick, Belfeld, Velden, Lomm en Arcen) met de bijbehorende dorpen Reuver, Baarlo, Maasbree en Grubbenworst. U kunt een afspraak maken om in hun winkel uw wensen kenbaar te maken of om u te laten inspireren door alle mogelijkheden. De winkel is gevestigd aan de Herungerweg 197 te Venlo.

Nizza Bloembinders
Herungerweg 197
5913 HA Venlo

Tel:. 077-3549616

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 8:30-18:00
zaterdag: 8:30-15:00

Online uw rouwboeket in Venlo bestellen

Uw rouwboekketen in Venlo kunt u ook online bestellen, in dat geval gaat u naar de webshop van Afscheid met Bloemen waar u verschillende rouwboeketten en troostboeketten kunt vinden. Door onze 100% levergarantie komt uw rouwboeket in Venlo altijd aan. Indien besteld voor 12:00 kan het de volgende dag al worden geleverd. Bestelt u in de regio Venlo dan zal Nizza Bloembinders de bestelling voor hun rekening nemen. Voor vragen m.b.t. de website/webshop van Afscheid met Bloemen kunt u bellen met 06-43835706 van 9:00-21:00, zeven dagen per week. Wij beantwoorden graag de vragen die u nog mocht hebben.

Benieuwd wat Nizza Bloembinders voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van Ma t/m Vrij: 8.30  – 18.00 uur, Zaterdag 8.30 – 15.00 uur via het nummer: 077-3549616.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Herungerweg 197 te Venlo.

Bij voorkeur op afspraak. Dan kunnen wij alle tijd nemen voor een juist advies en u vervolgens volledig ontzorgen omtrent aflevering, styling en zo nodig verzorgen van de arrangementen tot aan de uitvaart.