Tilburg

Agapanthe Bloemen

Namens David Janssens heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Tilburg

Een grafstuk neemt u mee tijdens uw bezoek aan de begraafplaats om het op het graf van een dierbare achter te laten. Zo geeft u ook blijk dat er nog steeds aan die persoon wordt gedacht. Indien u op zoek bent naar een stijlvol grafstuk in Tilburg dan vindt u een eigentijdse collectie op de website van Afscheid met Bloemen.

Grafstukken met planten in Tilburg

Naast grafstukken met bloemen kunt u op de website van Afscheid met Bloemen ook grafstukken bestellen met succulenten (vetplantjes). Het voordeel is dat deze grafstukken weinig tot geen onderhoud nodig hebben en daardoor veel langer goed uit blijven zien. De vetplantjes nemen het water op in hun bladeren en kunnen zo beter de diverse weersomstandigheden in Nederland aan. Een grafstuk dat gebruik maakt van dergelijke plantjes is het grafstuk Scherven & Planten dat onder meer is opgemaakt met mos en scherven van leisteen.

Grafstuk Tilburg online bestellen

De grafstukken zijn direct op onze website te bestellen. Indien u dat voor 12:00 doet dan kan het de volgende dag al worden geleverd. Wij bieden tevens 100% levergarantie op de bestellingen via Afscheid met Bloemen. U kunt voor uw grafstukken ook terecht bij de winkel van de bloemist van Afscheid met Bloemen die uw regio verzorgt. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van verschillende topbloemisten in Nederland die ieder een regio voor hun rekening nemen. Voor de regio Tilburg is dat bloemist Agapanthe Bloemen en Wonen. U kunt hen bezoeken aan de Stationsstraat in Oisterwijk. Alle bestellingen via Afscheid met Bloemen met afleveradres Tilburg, Oisterwijk, Gilze-Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Dongen, Boxtel, Oirschot, Vught, Den Bosch en Vlijmen worden door deze bloemist verzorgd.

Contactgegevens Afscheid met Bloemen

Vragen met betrekking tot het bestellen van uw grafstukken in Tilburg? U kunt met uw vragen terecht op telefoonnummer 06-43834706 dat dagelijks bereikbaar is van 9:00-21:00. U kunt ons ook mailen op info@afscheidmetbloemen.nl of het opmerkingenformulier invullen op de website van Afscheid met Bloemen.

Wilt u meer informatie over wat Agapanthe Bloemen en wonen voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma 10:00-18:00, di-don 9:00-18:00, vrij 9:00-20:00, zat 9:00-17:00 via het nummer: 013-5210329.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Stationsstraat 11 te Oisterwijk.