Venlo

Nizza Bloembinders

Namens Tom Ebus heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen. U kunt ook online en veilig uw rouwwerk bestellen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloem Venlo

Bloemen zijn al sinds de oudheid verbonden met ons leven. Ze maken deel uit van belangrijke gebeurtenissen in ons leven zoals geboorte, liefde, huwelijk en andere feestelijkheden en vieringen zoals verjaardagen of het behalen van een diploma. Maar ook bij de dood spelen bloemen vaak een belangrijke rol. Rouwbloemen kunnen door hun symboliek iets overbrengen wat wij in woorden moeilijk kunnen verwoorden. Tevens geven zij troost aan de nabestaanden. Voor alles op het gebied van rouwbloemen in Venlo kunt u terecht bij Nizza Bloembinders die samen met andere professionele bloembinders in Nederland deel uitmaakt van Afscheid met Bloemen.

Eigentijdse rouwstukken van Afscheid met Bloemen

Voor welke rouwbloem in Venlo u ook gaat, u vindt het toegepast in verschillende fraaie rouwstukken van Afscheid met Bloemen. Het assortiment rouwbloemen is onderverdeeld in vier categorieën: Op de kist, naast de kist, op het graf en in rouwboeketten. Het assortiment kenmerkt zich door de vele eigentijdse arrangementen waarin de rouwbloemen zijn verwerkt. Voor de bloemstukken maken wij gebruik van bijzondere bloemen uit het seizoen. Maar niet alleen rouwbloemen worden gebruikt in onze rouwstukken. Voor onze grafstukken werken wij ook met planten. Het voordeel is dat deze hun voeding (water) op kunnen nemen in hun bladeren en daardoor langer goed blijven en minder kwetsbaar zijn voor de diverse weersomstandigheden in Nederland.

Nizza Bloembinders
Herungerweg 197
5913 HA Venlo

Tel:. 077-3549616

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 8:30-18:00
zaterdag: 8:30-15:00

Online rouwbloemen in Venlo bestellen

Een bestelling plaatsen in onze webshop gaat snel en eenvoudig en door onze 100% levergarantie weet u ook zeker dat het aankomt. Indien het afleveradres zich in de regio Venlo bevindt dan wordt uw rouwstuk verzorgd door Nizza Bloembinders. U kunt deze bloemist ook zelf bellen, bijvoorbeeld voor een bezoek. Het telefoonnummer is 077-3549616 en zij zijn gevestigd aan de Herungerweg 197 te Venlo. Voor vragen m.b.t. tot ons assortiment rouwwerken of bestelprocedures kunt u bellen met 06-43835706. Dit telefoonnummer is zeven dagen per week bereikbaar tussen 9:00-21:00.

Wilt u meer informatie over wat Nizza Bloembinders voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van Ma t/m Vrij: 8.30  – 18.00 uur, Zaterdag 8.30 – 15.00 uur via het nummer: 077-3549616.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Herungerweg 197 te Venlo.

Bij voorkeur op afspraak. Dan kunnen wij alle tijd nemen voor een juist advies en u vervolgens volledig ontzorgen omtrent aflevering, styling en zo nodig verzorgen van de arrangementen tot aan de uitvaart.