Breda

V&V Bloemen

Namens Kristel Remijn heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen voor begrafenis Breda

Zoekt u een bloemstuk voor een begrafenis in Breda? Bij Afscheid met Bloemen kunt u voor alle soorten bloemarrangementen terecht. Op de website is ons assortiment onderverdeeld in bloemen voor op of naast de kist, rouwstukken voor op het graf en rouw- en troostboeketten. Al onze rouwstukken worden met grote zorg en oog voor detail samengesteld door gerenommeerde bloemisten in Nederland die zich hebben aangesloten bij Afscheid met Bloemen. U bent dus altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Begrafenis bloemen Breda via V&V Bloemen

Via Afscheid met Bloemen vindt u topbloemisten in uw regio en kunt u tevens direct vanaf de website uw begrafenis bloemen in Breda bestellen. Voor de regio Breda werkt Afscheid met Bloemen samen met V&V Bloemen aan de Ginnekenweg 49 te Breda. U kunt daar de winkel binnenlopen om uw wensen kenbaar te maken waarna het team van V&V Bloemen samen met u bepaalt wat het beste is. De passie en het inlevingsvermogen van deze bloemist vindt u zeker terug in het eindresultaat. Wanneer u via de website van Afscheid met Bloemen een bloemstuk besteld dan wordt dat door V&V Bloemen en Wonen verzorgd indien het afleveradres zich bevindt in Breda, Zundert, Etten-Leur, Drimmelen, Oosterhout, Alphen-Chaam of Baarle-Nassau.

V&V Bloemen en Wonen
Ginnekenweg 49
4818 JB Breda

Tel:. 076 - 5216759

Bereikbaar van:
maandag: 10:00-18:00
dinsdag - vrijdag: 9:00 - 18:00

zaterdag: 9:00-17:00

Bloemen begrafenis Breda online bestellen

Via de website van Afscheid met Bloemen kunt u ook uw begrafenisbloemstuk in Breda gewoon thuis laten bezorgen. Bestelt u voor 12:00 dan kan het de volgende dag al worden afgeleverd of op een later tijdstip mocht dat beter uitkomen. Op al onze bestellingen is 100% levergarantie van toepassing. Hebt u vragen over ons assortiment of de bestelprocedure dan kunt u contact met ons opnemen via een telefoonnummer dat dagelijks is te bereiken van 9:00-21:00. Bel met 06-43834706 en wij beantwoorden al uw vragen. Mailen kan ook naar info@afscheidmetbloemen.nl  of gebruik het contactformulier op onze website.

Wilt u meer informatie over wat V&V Bloemen voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma 10:00-18:00, di-vrij 9:00-18:00, zat 9:00-17:00 via het nummer: 076-5216759.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Ginnekenweg 49 te Breda.