Venlo

Nizza Bloembinders

Namens Tom Ebus heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen. U kunt ook online en veilig uw rouwwerk bestellen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Eigentijdse grafstukken Venlo

Wilt u het graf van een dierbare bezoeken en zoekt u daarom naar een mooi grafstuk in Venlo? Op Afscheid met Bloemen vindt u een selectie eigentijdse grafstukken waarmee u het graf op een waardige manier verfraait. Dat kan met bloemen maar wij hebben ook een aantal grafstukken waarbij succulenten worden gebruikt (vetplantjes). Deze vetplantjes nemen water op in hun bladeren en zijn zo in grote mate zelfredzaam. Hierdoor behoeven zij dus weinig verzorging en heeft u er geen omkijken naar. Zo blijft het grafstuk een langere tijd goed en is het bestand tegen de verschillende weersomstandigheden in Nederland.

Nizza Bloembinders in Venlo

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van louter gerenommeerde en gespecialiseerde bloembinders. Zij bestrijken verschillende regio’s binnen Nederland en verzorgen kwalitatief hoogwaardige rouwstukken. Nizza Bloembinders bedient de regio Venlo (Tegelen, Blerick, Belfeld, Velden, Lomm en Arcen) met de bijbehorende dorpen Reuver, Baarlo, Maasbree en Grubbenworst. Wanneer u een grafstuk bestelt uit de webshop van Afscheid met Bloemen, en u kiest als afleveradres Venlo, dan wordt de bestelling toegewezen en verzorgd door Nizza Bloembinders. Wilt u Nizza Bloembinders liever zelf eens bezoeken in Venlo dan kan dat ook. Via telefoonnummer 077-3549616 kunt u contact opnemen met de winkel op de Herungerweg 197.

Nizza Bloembinders
Herungerweg 197
5913 HA Venlo

Tel:. 077-3549616

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 8:30-18:00
zaterdag: 8:30-15:00

Online uw grafstuk in Venlo bestellen

U bestelt uw grafstukken in Venlo eenvoudig via onze webshop. Tijdens uw bestelling kunt u ook aangeven wat er op het bijgevoegde kaartje moet komen te staan. Voor de online-bestellingen geldt dat deze de volgende dag worden geleverd mits voor 12:00 besteld. Door onze 100% levergarantie weet u ook zeker dat het grafstuk aankomt.

Mocht u vragen hebben over de bestelprocedure of over onze rouwwerken dan kunt u zeven dagen per week contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-43835706. Wij zijn van 9:00-21:00 bereikbaar om eventuele vragen die u heeft te beantwoorden.

Wilt u meer informatie over wat Nizza Bloembinders voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van Ma t/m Vrij: 8.30  – 18.00 uur, Zaterdag 8.30 – 15.00 uur via het nummer: 077-3549616.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Herungerweg 197 te Venlo.

Bij voorkeur op afspraak. Dan kunnen wij alle tijd nemen voor een juist advies en u vervolgens volledig ontzorgen omtrent aflevering, styling en zo nodig verzorgen van de arrangementen tot aan de uitvaart.