Rotterdam

Bloemen&Zo

Namens Tanja Verhagen heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemstuk voor begrafenis Rotterdam

Via de website Afscheid met Bloemen vindt u de mooiste begrafenisbloemen van Rotterdam. Met onze bloemstukken kunnen wij emoties overdragen die helpen om uw gevoelens te tonen of om een indruk te geven van de overleden persoon. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten en verstuurt bloemstukken door heel Nederland. Onze bloemisten verzorgen elk een eigen regio, voor bloemen voor een begrafenis in Rotterdam werkt Afscheid met Bloemen samen met Bloemen&Zo.

Bloemen&Zo

Tanja Verhagen van Bloemen&Zo vindt het prettig dat zij met haar talenten verzachting kan brengen aan haar klanten door een mooi afscheid te regelen. Wanneer een dierbare is overleden, komt er veel op u af en moet er veel geregeld worden. Bloemen&Zo vindt het dan prettig dat ze de klanten een beetje kunnen ontzorgen door zorg te dragen voor een schitterend rouwstuk. Alle bloemisten die zijn aangesloten bij Afscheid met Bloemen zijn stuk voor stuk topbloemisten die een consistente kwaliteit leveren. Voor uw specifieke wensen kunt u direct terecht bij de bloemist voor uw regio. Bloemen&Zo is gevestigd aan de Dorpsstraat 30 te Bergschenkhoek en verzorgt de gemeenten Zoetermeer, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp, Zevenhuizen en Rotterdam. Bestellingen van bloemstukken voor een begrafenis voor Rotterdam of in een van de andere zojuist genoemde gemeenten wordt verzorgd door Bloemen&Zo.

Bloemen&Zo
Dorpsstraat 30
2661 CG Bergschenhoek


Tel:. 010 - 521 2412

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 9:00-18:00
zaterdag: 9:00-17:00

Online begrafenisbloemen in Rotterdam bestellen

Via de website kunt u uw bloemen voor een begrafenis in Rotterdam direct bestellen. Op onze website vindt u vier categorieën: Rouwstukken voor naast of op de kist, grafstukken en rouwboeketten. Bestellingen geplaatst voor 12:00 kunnen de volgende dag al bij u afgeleverd worden en zijn gedekt door een 100% levergarantie. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons telefoonnummer 0643834706 dat dagelijks van 9:00-21:00 voor u beschikbaar is. E-mailen kan ook via info@afscheidmetbloemen.nl of gebruik het contactformulier op de website.

Wilt u meer informatie over wat Bloemen&Zo voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-vrij 9:00-18:00, zat 9:00-17:00 uur via het nummer: 010-5212412.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Dorpsstraat 30 te Bergschenhoek.