Rotterdam

Bloemen&Zo

Namens Tanja Verhagen heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Eigentijdse rouwstukken Rotterdam

Rouwstukken komen in vele verschillende soorten en maten. Al bent u op zoek naar een eigentijds rouwstuk in Rotterdam dan zult u altijd slagen met de mooie collectie op de website van Afscheid met Bloemen. Op onze website zijn de rouwstukken onderverdeeld in rouwstukken die op of naast de kist worden geplaatst, grafstukken en rouwboeketten. Neem snel een kijkje en laat u verrassen door de prachtige creaties van onze bloemisten.

Emoties uiten via uw rouwstuk in Rotterdam

Met een rouwwerk kunt u uw respect betuigen aan de overleden dierbare of uw medeleven uiten door een troostboeket aan de nabestaanden te sturen. Rouwstukken kunnen op verschillende manieren emoties overbrengen door de keuze in bloemen, arrangement of kleur. Zo staat de lisianthus voor waardering, de kleur paars voor rouw en kunt u voor een arrangement bijvoorbeeld voor een hartvorm kiezen. Door dergelijke details kunnen rouwwerken een persoonlijk karakter krijgen.

Bloemen&Zo

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten in Nederland. Zij hebben elkaar gevonden in de passie die zij delen om van elk rouwstuk iets speciaals te maken. De rouwstukken die u op onze website vindt, zijn dan ook allemaal met de grootste zorg en oog voor detail samengesteld. Voor rouwstukken in Rotterdam werkt Afscheid met Bloemen samen met Bloemen&Zo aan de Dorpsstraat 30 te Bergschenhoek. Deze bloemist verzorgt ook alle leveringen via Afscheid met Bloemen aan klanten in de gemeenten Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp en Zevenhuizen.

Hebt u specifieke wensen voor een rouwstuk in Rotterdam dan kunt u bij Bloemen&Zo de winkel binnenlopen om in een gesprek aan te geven wat uw wensen zijn. De bloemist ontzorgt u graag door haar expertise in te zetten om een schitterend rouwstuk te maken dat aansluit op uw wensen.

Bloemen&Zo
Dorpsstraat 30
2661 CG Bergschenhoek


Tel:. 010 - 521 2412

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 9:00-18:00
zaterdag: 9:00-17:00

Rouwstukken Rotterdam online bestellen

Wilt u liever online een van onze prachtige rouwstukken bestellen, dan kan dat uiteraard ook. Afscheid met Bloemen biedt een 100% levergarantie en bestellingen die worden gedaan voor 12:00 kunnen de volgende dag al geleverd worden. Voor vragen over ons brede assortiment of over de bestelprocedure kunt u altijd telefonisch contact opnemen via 0643834706. Dit telefoonnummer is dagelijks van 9:00-21:00 bereikbaar. Mailen kan ook via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op onze website.

Wilt u meer informatie over wat Bloemen&Zo voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-vrij 9:00-18:00, zat 9:00-17:00 uur via het nummer: 010-5212412.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Dorpsstraat 30 te Bergschenhoek.