Rotterdam

Bloemen&Zo

Namens Tanja Verhagen heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeket Rotterdam

In ons leven kopen wij vele boeketten voor feestelijke gelegenheden maar het moeilijkste boeket om te kopen blijft toch het rouwboeket. Niet alleen omdat het een emotionele tijd is maar ook omdat het een boeket is dat u maar eenmaal voor iemand koopt. Daarom wilt u natuurlijk dat dit met de nodige zorg en aandacht wordt samengesteld door een bloemist die daar ervaring in heeft. Voor uw rouwboeket in Rotterdam kunt u gewoon terecht bij Afscheid met Bloemen; een samenwerkingsverband van topbloemisten uit Nederland.

Rouwboeketten Rotterdam via Bloemen&Zo

De rouwboeketten die u kunt vinden op onze website zijn minimaal 40 centimeter en maximaal 100 centimeter lang. Wij bieden rouwboeketten in verschillende stijlen zodat u iets kunt kiezen dat aansluit op de overleden dierbare. Wilt u echt een op maat gemaakt rouwboeket in Rotterdam dan kunt u ook terecht bij Bloemen&Zo. Deze bloemist is aangesloten bij Afscheid met Bloemen en verzorgt naast de bestellingen van rouwboeketten in Rotterdam ook de gemeenten Bergschenhoek, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp en Zevenhuizen. Bloemen&Zo is gevestigd aan de Dorpsstraat 30 te Bergschenhoek en is telefonisch bereikbaar op 010-5212412.

Bloemen&Zo
Dorpsstraat 30
2661 CG Bergschenhoek


Tel:. 010 - 521 2412

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 9:00-18:00
zaterdag: 9:00-17:00

Online uw rouwboeket in Rotterdam bestellen

Doordat Afscheid met Bloemen enkel werkt met gerenommeerde bloemisten die hun vak verstaan, bent u altijd verzekerd van een rouwstuk dat met zorg en oog voor detail is samengesteld. Of u nu via onze website besteld of direct bij de betreffende bloemist binnenloopt; u ontvangt altijd een rouwstuk dat aan uw verwachtingen zal voldoen. Bestellen gaat gemakkelijk, uiteraard kunt u voor uw rouwboeket in Rotterdam ook kiezen wat er op het meegeleverde kaartje komt te staan.

Uw bestellingen voor een rouw boeket in Rotterdam zijn gedekt door een 100% levergarantie en kunnen de volgende dag al worden geleverd mits voor 12:00 besteld. Voor vragen over de bestelprocedure of over de rouwboeketten in ons assortiment kunt u altijd contact opnemen via telefoonnummer: 0643834706. Dit telefoonnummer is dagelijks bereikbaar van 9:00-21:00. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website.

Wilt u meer informatie over wat Bloemen&Zo voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-vrij 9:00-18:00, zat 9:00-17:00 uur via het nummer: 010-5212412.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Dorpsstraat 30 te Bergschenhoek.