Rotterdam

Bloemen&Zo

Namens Tanja Verhagen heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloem Rotterdam

Rouwbloemen zijn een mooie manier om de laatste eer te bewijzen aan een overleden dierbare. Bloemen geven troost en kunnen gebruikt worden om een bepaalde emotie over te brengen. Niet voor niets worden bloemen van oudsher ook al gebruikt bij iemands overlijden. Rouwbloemen kunnen worden verwerkt in verschillende rouwstukken voor op of naast de kist of in een grafstuk of als rouwboeket. Bij Afscheid met Bloemen kunt u verschillende manieren zien waarop wij verschillende rouwbloemen verwerken in onze rouwstukken. Dus al bent u op zoek naar rouwbloemen in Rotterdam, neem dan even een kijkje in het assortiment van Afscheid met Bloemen.

Rouwbloem Rotterdam via Bloemen&Zo

Afscheid met Bloemen werkt met bijzondere bloemen uit het seizoen en biedt rouwstukken in verschillende formaten en stijlen. Vindt u toch niet iets dat helemaal aansluit bij uw specifieke wensen? In dat geval kunt u altijd een van de winkels bezoeken van de gerenommeerde bloembinders die zijn aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Voor uw rouwbloemen in Rotterdam kunt u daarvoor terecht bij Bloemen&Zo. U kunt hun winkel bezoeken aan de Dorpsstraat 30 te Bergschenhoek. Zij verzorgen ook de bestellingen op Afscheid met Bloemen die worden geleverd in de gemeenten Zoetermeer, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp en Zevenhuizen. Bloemen&Zo zal een rouwstuk voor u samenstellen dat afgestemd wordt op uw wensen of dat van de overledene. U kunt de bloemist bellen via het telefoonnummer 010-5212412.

Bloemen&Zo
Dorpsstraat 30
2661 CG Bergschenhoek


Tel:. 010 - 521 2412

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 9:00-18:00
zaterdag: 9:00-17:00

Rouwbloemen in Rotterdam online bestellen

Vindt u in onze fraaie assortiment van Afscheid met Bloemen iets van uw gading dan kunt u het de volgende dag al in huis hebben. Bestellingen voor 12:00 leveren wij namelijk de volgende dag (indien niet anders aangegeven). Wij leveren aan alle uitvaartcentra en privéadressen in Nederland. Alle bestellingen worden ook gedekt door onze 100% levergarantie. Voor vragen met betrekking tot ons assortiment of over het bestellen van rouwbloemen in Rotterdam via onze website kunt u ons altijd bellen. Dagelijks tussen 9:00-21:00 kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0643834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of gebruik het contactformulier op de website.

Wilt u meer informatie over wat Bloemen&Zo voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-vrij 9:00-18:00, zat 9:00-17:00 uur via het nummer: 010-5212412.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Dorpsstraat 30 te Bergschenhoek.