Rotterdam

Bloemen&Zo

Namens Tanja Verhagen heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Rotterdam

Naast grafstukken in Rotterdam die zijn samengesteld uit bloemen, kunt u bij Afscheid met Bloemen ook terecht voor grafstukken met succulenten (vetplantjes). Dergelijke grafstukken blijven langer goed omdat de plantjes hun voedsel in de bladeren kunnen opslaan en daardoor langere tijd bestand zijn tegen wisselende weersomstandigheden. Op de website van Afscheid met Bloemen kunt u een aantal grafstukken zien die op deze manier zijn samengesteld en ook elementen bevatten als scherven van leisteen of plantenpotten die verlijmd zijn aan een ondergrond waardoor ze niet omwaaien. Bent u toch op zoek naar een grafstuk in Rotterdam met bloemen dan is dat uiteraard ook gewoon via ons te bestellen.

Grafstukken in Rotterdam via Bloem&Zo

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten in Nederland die allen veel ervaring hebben in het maken van prachtige rouwwerken. Elke bloemist bedient een bepaalde regio. Voor de regio Rotterdam met Zoetermeer, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp en Zevenhuizen is dat bloemist Bloemen&Zo. Deze bloemist is gevestigd aan de Dorpstraat 30 in de dorpskern van Bergschenhoek. Met hun 12 jaar lange ervaring kunnen zij goed inspelen op de wensen van de klanten en hebben zij een goed oog voor wat wel en niet werkt. Samen met de klant komen zij dan ook altijd tot een schitterend rouwwerk. Indien u dus specifieke wensen heeft voor een grafstuk in Rotterdam dan kunt u dat met de deze bloemist bespreken. Bloemen&Zo is ook telefonisch te bereiken van ma-vrij 9:00-18:00, zat 9:00-17:00 uur via het nummer: 010-5212412.

Bloemen&Zo
Dorpsstraat 30
2661 CG Bergschenhoek


Tel:. 010 - 521 2412

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 9:00-18:00
zaterdag: 9:00-17:00

Grafstuk in Rotterdam online bestellen

Kiest u voor een van de eigentijdse grafstukken op onze website dan kunnen wij dat de volgende dag al leveren, mits voor 12:00 besteld. Op alle bestellingen via de website van Afscheid met Bloemen bieden wij 100% levergarantie. Hebt u vragen? Stel ze gerust, wij beantwoorden graag eventuele vragen die u nog heeft met betrekking tot ons assortiment of de bestelprocedures. U kunt dagelijks contact opnemen tussen 9:00-21:00 via telefoonnummer 0643834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of gebruik het contactformulier op de website.

Wilt u meer informatie over wat Bloemen&Zo voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-vrij 9:00-18:00, zat 9:00-17:00 uur via het nummer: 010-5212412.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Dorpsstraat 30 te Bergschenhoek.