Deventer

Ten Kate flowers en decorations

Namens Barbara Bijenhof en Bastiaan Hutten heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Deventer

Wanneer u het graf bezoekt van een dierbare dan is het gebruikelijk om een bloemstuk mee te nemen voor op het graf, een zogenoemd grafstuk. U geeft daarmee onder andere aan dat er nog altijd aan de persoon wordt gedacht. Helaas blijven bloemstukken niet altijd heel lang goed in het wisselvallige weer in Nederland. Daarom biedt Afscheid met Bloemen ook eigentijdse grafstukken met succulenten (vetplantjes). Het voordeel van het gebruik van dergelijke plantjes is dat zij het voedsel (water) in hun bladeren opnemen en zodoende langer bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Wij bieden verschillende eigentijdse arrangementen met deze succulenten. Uiteraard vindt u in ons assortiment ook bloemwerken of een krans die u als grafstuk kunt bestellen.

Grafstukken in Deventer via Ten Kate flowers & decorations

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten die door hun vakbekwaamheid een consistente en hoge kwaliteit leveren. Veel van onze bloemisten hebben dan ook al jarenlange ervaring in het maken van schitterende arrangementen. Zo ook bloemist Ten Kate flowers & decorations in Deventer. Deze bloemwinkel is al sinds 1895 te vinden aan de Twelloseweg 8 te Deventer. Opgericht door de heer Ten Kate maar inmiddels al decennia lang geleid door de familie Hutten. Een bloemist met een mooie historie die hun ervaring graag inzetten om families in droevige tijden bij te staan. U kunt bij deze bloemist terecht voor uw specifieke wensen met betrekking tot uw grafstuk in Deventer. Bel bij voorkeur voor een afspraak zodat zij tijd voor u kunnen inruimen. U kunt Ten Kate flowers & decorations bereiken via telefoonnummer 0570-612273.

Ten Kate flowers en decorations
Twelloseweg 8
7419 BJ Deventer

Tel:. 0570 - 612 273

Bereikbaar van:
maandag - zaterdag: 9:00-18:00

Grafstukken Deventer online bestellen

Vindt u het prettiger om online uw grafstuk in Deventer te bestellen dan kan dat natuurlijk ook. Op de website van Afscheid met Bloemen vindt u ons assortiment en kunt u direct bestellen. Makkelijk en snel want bestellingen voor 12:00 kunnen de volgende dag al worden afgeleverd. Tevens bieden wij 100% levergarantie op de bestellingen via onze website. Voor vragen kunt u ons altijd even bellen tussen 9:00-21:00 via telefoonnummer 0643834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website.

Wilt u meer informatie over wat Ten Kate flowers en decorations voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-zat van 9:00-18:00 uur via het nummer: 0570-612273.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Twelloseweg 8 te Deventer.

Bij voorkeur op afspraak. Dan kunnen wij alle tijd nemen voor een juist advies en u vervolgens volledig ontzorgen omtrent aflevering, extra decoratie door middel van plantaardige decoraties, bloemdecoraties en zelfs meubilair.