Deventer

Ten Kate flowers en decorations

Namens Barbara Bijenhof en Bastiaan Hutten heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen voor begrafenis Deventer

Bloemen kunnen verschillende gebeurtenissen in iemands leven feestelijker maken maar ook bij iemands overlijden kunnen bloemen een belangrijke rol vervullen. Bloemen kunnen een emotie overbrengen die anders misschien moeilijk te verwoorden is. Ook door de symbolische betekenissen van bloemen kan een gevoel worden overgedragen. Daarnaast werken bloemen troostend voor de nabestaanden. Rouwboeketten en rouwwerken voor op de kist of ernaast bestelt u maar een keer voor de overleden dierbare. Daarom wilt u er natuurlijk van op aan kunnen dat de rouwstukken met de grootste zorg worden samengesteld. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten in Nederland die allen hetzelfde voor ogen hebben: Een schitterend rouwwerk maken dat recht doet aan uw overleden dierbare. Bent u op zoek naar begrafenisbloemen in Deventer dan bent u bij Afscheid met Bloemen dus in goede handen.

Bloemstukken voor begrafenis in Deventer bestellen.

In ons assortiment op de website ziet u verschillende toepassingen van bloemen in onze rouwwerken. In sommige grafstukken maken wij ook gebruik van succulenten (plantjes) maar het vaakst werken wij met bloemen. Wanneer u direct een bestelling vanaf onze website doet, dan kunt u dat vaak al de volgende dag binnen hebben. Bestellingen voor 12:00 worden de volgende dag bezorgd en zijn gedekt door onze 100% levergarantie. U kunt dus met een gerust hart de bloemen voor een begrafenis in Deventer bestellen.

Ten Kate flowers en decorations
Twelloseweg 8
7419 BJ Deventer

Tel:. 0570 - 612 273

Bereikbaar van:
maandag - zaterdag: 9:00-18:00

Ten Kate flowers & decorations

Wie specifieke wensen heeft voor een bloemstuk voor een begrafenis in Deventer , kan terecht bij de winkels van een van onze bloemisten. Voor de regio Deventer is dat Ten Kate flowers & decorations. Binnen deze regio vallen ook de dorpen Twello, Terwolde, Bussloo, Olst-Wijhe, Bathmen, Schalkaar, Diepenveen en Steenenkamer. U kunt, bij voorkeur op afspraak, de winkel aan de Twelloseweg 8 in Deventer bezoeken om uw wensen voor uw begrafenisbloemen in Deventer kenbaar te maken. Dit familiebedrijf is daar al sinds 1895 gevestigd en wordt nu al decennia lang gerund door de familie Hutten. Zij vinden het een voorrecht om families tijdens een verdrietige periode bij te staan en de klant te ontzorgen tijdens deze moeilijke tijd. U kunt een afspraak maken om langs te komen via telefoonnummer 0570-612273. Voor vragen met betrekking tot de website van Afscheid met Bloemen kunt u dagelijks bellen van 9:00-21:00 via telefoonnummer 0643834706 of mail naar info@afscheidmetbloemen.nl.

Wilt u meer informatie over wat Ten Kate flowers en decorations voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-zat van 9:00-18:00 uur via het nummer: 0570-612273.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Twelloseweg 8 te Deventer.

Bij voorkeur op afspraak. Dan kunnen wij alle tijd nemen voor een juist advies en u vervolgens volledig ontzorgen omtrent aflevering, extra decoratie door middel van plantaardige decoraties, bloemdecoraties en zelfs meubilair.