Deventer

Ten Kate flowers en decorations

Namens Barbara Bijenhof en Bastiaan Hutten heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloem Deventer

Rouwbloemen zijn onlosmakelijk verbonden met een uitvaart omdat ze kunnen worden gebruikt om emoties uit te drukken en om troost te bieden aan de nabestaanden. Door rouwbloemen met zorg in een arrangement te verwerken kan er ook veel door middel van symboliek worden gezegd over de overledene. Op Afscheid met Bloemen vindt u verschillende arrangementen die zijn onderverdeeld in rouwstukken voor op de kist of ernaast, grafstukken en rouwboeketten. De bijzondere rouwbloemen die worden gebruikt komen altijd van het seizoen. Dus al bent u op zoek naar rouwbloemen in Deventer, bekijk dan het aanbod op de website van Afscheid met Bloemen en laat u inspireren door de verschillende eigentijdse stijlen die wij hanteren.

Afscheid met Bloemen

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland die allen een passie delen voor afscheidsbloemen. De bloemisten bevinden zich in verschillende delen van het land en verzorgen ieder een eigen regio. Bestellingen die via de website van Afscheid met Bloemen worden geplaatst, worden automatisch toegewezen aan de bloemist in die betreffende regio. Voor de regio Deventer is dat Ten Kate flowers & decorations. Naast Deventer vallen daar ook de dorpen Twello, Terwolde, Bussloo, Olst-Wijhe, Bathmen, Schalkaar, Diepenveen en Steenenkamer onder.

Ten Kate flowers & decorations

U kunt te allen tijde langsgaan bij Ten Kate flowers & decorations aan de Twelloseweg 8 in Deventer voor een rouwstuk op maat. Maak bij voorkeur eerst een telefonische afspraak via 0570-612273 zodat zij tijd voor u kunnen inplannen. De bloemwinkel werd in 1895 opgericht door de heer Ten Kate maar wordt inmiddels geleid door de familie Hutten. Een bloemist met historie dus.

Ten Kate flowers en decorations
Twelloseweg 8
7419 BJ Deventer

Tel:. 0570 - 612 273

Bereikbaar van:
maandag - zaterdag: 9:00-18:00

Rouwbloemen Deventer online bestellen

Wilt u snel een mooi rouwstuk dan kunt u een keuze maken uit het online aanbod van Afscheid met Bloemen. Deze rouwwerken zijn allemaal met de grootste zorg samengesteld. Indien voor 12:00 besteld, kunt u het de volgende dag al binnen hebben. Op al onze bestellingen bieden wij tevens 100% levergarantie. Voor vragen over de bestelprocedure van een rouwbloem in Deventer of over ons assortiment kunt u ons dagelijks bellen tussen 9:00-21:00 via: 0643834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website.

Wilt u meer informatie over wat Ten Kate flowers en decorations voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-zat van 9:00-18:00 uur via het nummer: 0570-612273.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Twelloseweg 8 te Deventer.

Bij voorkeur op afspraak. Dan kunnen wij alle tijd nemen voor een juist advies en u vervolgens volledig ontzorgen omtrent aflevering, extra decoratie door middel van plantaardige decoraties, bloemdecoraties en zelfs meubilair.