Deventer

Ten Kate flowers en decorations

Namens Barbara Bijenhof en Bastiaan Hutten heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk Deventer

Rouwstukken koopt u niet elke dag en het kan best lastig zijn om het juiste rouwstuk te vinden dat recht doet aan de overleden dierbare. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland die als specialisatie afscheidsbloemen hebben. Hierdoor bent u er van verzekerd dat u een rouwstuk ontvangt dat aan uw verwachtingen zal voldoen. U kunt direct via de website van Afscheid met Bloemen uw rouwstuk in Deventer bestellen of u kunt bij een van onze bloemisten langsgaan met uw specifieke wensen. Door hun ervaring kunnen zij u prima van dienst zijn en u informeren over alle mogelijkheden.

Rouwstukken Deventer door Ten Kate flowers & decorations

Voor de regio Deventer werkt Afscheid met Bloemen samen met Ten Kate flowers & decorations dat al decennia wordt geleid door de familie Hutten maar nog een veel langere geschiedenis heeft. In 1895 werd het bedrijf door de heer Ten Kate opgericht en is sinds die tijd gevestigd aan de Twelloseweg 8 in Deventer. Een bedrijf met veel historie en een passie voor afscheidsbloemen. U kunt direct bij deze bloemist terecht voor uw specifieke wensen met betrekking tot uw rouwstukken in Deventer. Bel tussen 9:00-18:00 voor een afspraak met 0570-612273. Naast Deventer verzorgt deze bloemist ook de bestellingen voor de dorpen Twello, Terwolde, Bussloo, Olst-Wijhe, Bathmen, Schalkaar, Diepenveen en Steenenkamer indien u via de website van Afscheid met Bloemen besteld.

Ten Kate flowers en decorations
Twelloseweg 8
7419 BJ Deventer

Tel:. 0570 - 612 273

Bereikbaar van:
maandag - zaterdag: 9:00-18:00

Rouwstuk Deventer online bestellen

Alle bestellingen via de website die worden geplaatst voor 12:00 kunnen de volgende dag al worden bezorgd en zijn gedekt door een 100% levergarantie. Indien u vragen heeft met betrekking tot de bestelprocedure voor uw rouwstuk in Deventer of andere gerelateerde zaken dan kunt u ons dagelijks tussen 9:00-21:00 bereiken via telefoonnummer 0643834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website.

Wilt u meer informatie over wat Ten Kate flowers en decorations voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-zat van 9:00-18:00 uur via het nummer: 0570-612273.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Twelloseweg 8 te Deventer.

Bij voorkeur op afspraak. Dan kunnen wij alle tijd nemen voor een juist advies en u vervolgens volledig ontzorgen omtrent aflevering, extra decoratie door middel van plantaardige decoraties, bloemdecoraties en zelfs meubilair.