Deventer

Ten Kate flowers en decorations

Namens Barbara Bijenhof en Bastiaan Hutten heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeket Deventer

Een rouwboeket op of naast de kist geeft een warm en troostend gevoel. Daarnaast kan het rouwboeket gebruikt worden om iets over de overledene kenbaar te maken door de symbolische betekenis van bloemen, de kleuren of door het arrangement. Bloemen zijn dan ook een essentieel onderdeel van iemands overlijden en kunnen een grote stempel drukken op de complete stijl van een uitvaart. Een rouwboeket geeft de vrijheid om emotie over te brengen die recht doet aan de overleden dierbare en troost kan bieden aan de nabestaanden. Voor de mooiste rouwboeketten in Deventer kunt u terecht op de website van Afscheid met Bloemen.

Rouwboeketten Deventer via Ten Kate flowers & decorations

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van topbloemisten in Nederland die een passie delen voor afscheidsbloemen en telkens weer met de grootste zorg de meest schitterende rouwboeketten samenstellen. U vindt een overzicht op de website van Afscheid met Bloemen maar u kunt ook uw specifieke wensen kenbaar maken bij onze bloemist in Deventer. Voor uw rouwboeket in Deventer kunt terecht bij Ten Kate flowers & decorations; een bedrijf dat al sinds 1895 gevestigd is aan de Twelloseweg 8 in Deventer. Opgericht door de heer Ten Kate maar de afgelopen decennia geleid door de familie Hutten.

De familie Hutten ziet het als een voorrecht dat ze andere families in een droevige periode kunnen bijstaan. Hun empathie en passie voor afscheidsbloemen leiden altijd weer tot een mooi rouwboeket dat aan alle verwachtingen voldoet. U kunt via het telefoonnummer 0570-612273 een afspraak maken om langs te komen om alle mogelijkheden te bespreken.

Ten Kate flowers en decorations
Twelloseweg 8
7419 BJ Deventer

Tel:. 0570 - 612 273

Bereikbaar van:
maandag - zaterdag: 9:00-18:00

Rouw boeket Deventer online bestellen

Hebt u op onze website al een mooi rouwboeket gezien dan kunt u dat direct bestellen. Indien u bestelt voor 12:00 dan kan het de volgende dag al worden geleverd. Op alle bestellingen bieden wij 100% levergarantie. Voor vragen met betrekking tot het bestellen van uw rouw boeket in Deventer, kunt u dagelijks tussen 9:00-21:00 contact opnemen via telefoonnummer: 0643834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website.

Wilt u meer informatie over wat Ten Kate flowers en decorations voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-zat van 9:00-18:00 uur via het nummer: 0570-612273.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Twelloseweg 8 te Deventer.
Bij voorkeur op afspraak. Dan kunnen wij alle tijd nemen voor een juist advies en u vervolgens volledig ontzorgen omtrent aflevering, extra decoratie door middel van plantaardige decoraties, bloemdecoraties en zelfs meubilair.