Machiel Bekker Bloem & Interieur

Namens Machiel Bekker heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstukken Den Bosch

Rouwstukken komen in verschillende soorten en maten. Voor rouwstukken in Den Bosch die met de grootste zorg en oog voor detail worden samengesteld, kunt u altijd terecht bij Machiel Bekker Bloem & Interieur. Deze ambitieuze bloemist is samen met andere gerenommeerde bloemisten in Nederland aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Via de website van Afscheid met Bloemen kunt u direct verschillende rouwstukken in Den Bosch bestellen waarvan u zeker weet dat het van hoogwaardige kwaliteit is.

Rouwstuk Den Bosch via Machiel Bekker Bloem & Interieur

Machiel Bekker Bloem & Interieur is met zijn ruim twintig jaar ervaring (ook internationaal) een bloemist die precies weet hoe hij met een bloemstuk de juiste emotie over kan brengen. In zijn schitterende hoekpand aan de Varkensmarkt 4 in het centrum van Den Bosch kunt u zich laten inspireren door zijn prachtige assortiment bloemen. U kunt uw eventuele specifieke wensen kenbaar maken zodat de bloemist een prachtig rouwstuk op maat voor u kan maken. Elke bloemist van Afscheid met Bloemen heeft ook een fotoboek waarin u inspiratie kunt opdoen. Maak bij voorkeur even een afspraak zodat Machiel Bekker Bloem & Interieur de tijd voor u kan nemen. Bel de bloemist op maandag tussen 13:00 en 18:00 of dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00. U kunt daarvoor het telefoonnummer 0344-653181 gebruiken.

Machiel Bekker Bloem & Interieur
Varkensmarkt 4
4001 LV Tiel

Tel:. 0344 - 653 181

Bereikbaar van:
maandag: 13:00-18:00
dinsdag - vrijdag: 9:00 - 18:00

zaterdag: 9:00-17:00

Rouwstuk Den Bosch online bestellen

Machiel Bekker Bloem & Interieur verzorgt voor Afscheid met Bloemen de regio Den Bosch, bestaande uit Den Bosch, West Maas en Waal, Druten, Oss, Buren, Neder-Betuwe, Geldermalsen en Neerijnen. Via de website Afscheid met Bloemen vindt u ook selectie fraaie rouwstukken in ons assortiment die u direct kunt bestellen. Mits besteld voor 12:00, kunt u de rouwstukken de volgende dag al in huis hebben. De bestellingen via Afscheid met Bloemen voor rouwstukken in Den Bosch worden door Machiel Bekker Bloem & Interieur verwerkt. Op al onze bestellingen bieden wij tevens 100% levergarantie.

Wilt u meer informatie over wat Machiel Bekker Bloem & Interieur voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma 13-18 uur, di-vrij 9:00-18:00, zat 9:00-17:00 uur via het nummer: 0344-653181.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Varkensmarkt 4 te Den Bosch. Bij voorkeur op afspraak. Wij adviseren u graag in alle rust en delen met u onze betrokkenheid en creativiteit.