Machiel Bekker Bloem & Interieur

Namens Machiel Bekker heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeket Den Bosch

Met een mooi rouwboeket kunt u de laatste eer bewijzen aan een overleden dierbare. Bloemen kunnen emoties overbrengen die soms lastig te verwoorden zijn, helemaal in het geval van een definitief afscheid. U heeft geen tweede kans dus moet het rouwboeket recht doen aan uw overleden dierbare. Een rouwboeket biedt daarnaast troost aan de nabestaanden. Uw vindt schitterende eigentijdse rouwboeketten in Den Bosch op de website van Afscheid met Bloemen die u direct kunt bestellen. Uw bestelling kunt u de volgende dag al in huis hebben indien geplaatst voor 12:00. Alle rouwboeketten zijn minimaal 40 centimeter en maximaal 100 centimeter lang en worden samengesteld met bijzondere bloemen uit het seizoen.

Rouw boeket Den Bosch via Machiel Bekker Bloem & Interieur

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten in Nederland. Wat hen bindt is niet alleen de liefde voor het vak maar ook vakmanschap. Zo werken wij in Den Bosch samen met Machiel Bekker Bloem & Interieur. Deze bloemist met ruim 20 jaar ervaring is met regelmaat internationaal actief en weet wat er komt kijken bij het samenstellen van een stijlvol rouwboeket. In zijn prachtige hoekpand aan de Varkensmarkt 4 kunt u een impressie krijgen wat er zoal mogelijk is. Wilt u graag meteen uw specifieke wensen bespreken voor uw rouw boeket in Den Bosch dan kan dat natuurlijk ook, maak dan bij voorkeur eerst een afspraak zodat de bloemist de tijd voor u kan nemen. U kunt Machiel Bekker Bloem & Interieur bereiken via telefoonnummer 0344-653181.

Machiel Bekker Bloem & Interieur
Varkensmarkt 4
4001 LV Tiel

Tel:. 0344 - 653 181

Bereikbaar van:
maandag: 13:00-18:00
dinsdag - vrijdag: 9:00 - 18:00

zaterdag: 9:00-17:00

Rouwboeket Den Bosch online bestellen

Zoals eerder aangegeven kunt u ook direct via de website van Afscheid met Bloemen bestellen. Rouwboeketten voor Den Bosch, West Maas en Waal, Druten, Oss, Buren, Neder-Betuwe, Geldermalsen en Neerijnen worden door Machiel Bekker Bloemist & Interieur verzorgd. Uiteraard kunt u via de website ook aangeven wat voor tekst u op het meegeleverde kaartje wilt hebben staan.

Wilt u meer informatie over wat Machiel Bekker Bloem & Interieur voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma 13-18 uur, di-vrij 9:00-18:00, zat 9:00-17:00 uur via het nummer: 0344-653181.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Varkensmarkt 4 te Den Bosch. Bij voorkeur op afspraak. Wij adviseren u graag in alle rust en delen met u onze betrokkenheid en creativiteit.