Venlo

Nizza Bloembinders

Namens Tom Ebus heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen. U kunt ook online en veilig uw rouwwerk bestellen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Uitvaartbloemist Venlo

Tom en zijn vrouw Lilian Ebus zijn eigenaar van Nizza Bloembinders. Opa was tuinder, Vader Harrie startte het bedrijf in 1965 met zijn vrouw Trees. Dus eigenlijk zijn al 3 generaties Ebus actief aan de Herungerweg 197 te Venlo. Een groot bedrijf, maar nog steeds bloemisten, vakmensen met een focus op rouwbloemwerk. Nizza Bloembinders is Partner van Afscheid met Bloemen in de regio Venlo.

Deze regio bestaat uit de volgende gemeentes en bijhorende dorpen:

  • Gemeente Venlo (Tegelen, Blerick, Belfeld, Velden, Lomm en Arcen)
  • Reuver
  • Baarlo
  • Maasbree
  • Grubbenvorst

Nizza Bloembinders
Herungerweg 197
5913 HA Venlo

Tel:. 077-3549616

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 8:30-18:00
zaterdag: 8:30-15:00

Afscheid met Bloemen Venlo

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.