Machiel Bekker Bloem & Interieur

Namens Machiel Bekker heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Den Bosch

Zelfs als de overleden dierbare al is begraven kunt u via bloemen nog steeds duidelijk maken wat degene voor u heeft betekent. Dit doet u in de vorm van een mooi grafstuk op zijn/haar graf. Hiermee geeft u aan dat de persoon nog steeds in uw hart en gedachten is. Voor fraaie eigentijdse grafstukken in Den Bosch kunt u terecht bij Machiel Bekker Bloem & Interieur. Deze bloemist is aangesloten bij het samenwerkingsverband Afscheid met Bloemen waar ook andere gerenommeerde bloemisten in Nederland deel van uitmaken.

Grafstukken Den Bosch via Machiel Bekker Bloem & Interieur

U kunt direct bij Machiel Bekker Bloem & Interieur een grafstuk in Den Bosch kopen of laten samenstellen. Zijn moderne winkel is gevestigd aan de varkensmarkt 4 in het centrum van Den Bosch (Naast Blijdesteijn). Op de website van Afscheid met Bloemen kunt u ook direct fraaie grafstukken bestellen. De grafstukken in Den Bosch die worden besteld via Afscheid met Bloemen, worden door Machiel Bekker Bloem & Interieur verzorgd. Tot zijn regio behoren ook West Maas en Waal, Druten, Oss, Buren, Neder-Betuwe, Geldermalsen en Neerijnen.

Machiel Bekker Bloem & Interieur
Varkensmarkt 4
4001 LV Tiel

Tel:. 0344 - 653 181

Bereikbaar van:
maandag: 13:00-18:00
dinsdag - vrijdag: 9:00 - 18:00

zaterdag: 9:00-17:00

Grafstuk Den Bosch online bestellen

Op de website van Afscheid met Bloemen vindt u ook een fraaie selectie grafstukken die direct te bestellen zijn. Zo hebben wij in ons assortiment bijvoorbeeld grafstukken met succulenten (vetplantjes). Deze grafstukken blijven langer goed omdat de vetplantjes het water in hun bladeren opnemen zodat ze beter bestand zijn tegen de diverse weersomstandigheden in Nederland. Zo hebben wij een spannend arrangement met scherven van leisteen met mos dat weinig tot geen onderhoud nodig heeft.

Hebt u op onze website al een mooi grafstuk gezien dan kunt u dat direct bestellen. Indien u bestelt voor 12:00 dan kan het de volgende dag al worden geleverd. Op alle bestellingen bieden wij 100% levergarantie.

Wilt u meer informatie over wat Machiel Bekker Bloem & Interieur voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma 13-18 uur, di-vrij 9:00-18:00, zat 9:00-17:00 uur via het nummer: 0344-653181.

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Varkensmarkt 4 te Den Bosch. Bij voorkeur op afspraak. Wij adviseren u graag in alle rust en delen met u onze betrokkenheid en creativiteit.