Amsterdam

Prinselijk Gebonden

Namens Frank Faber heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen begrafenis Amsterdam

Voor de mooiste begrafenis bloemen in Amsterdam kunt u terecht bij Prinselijk Gebonden aan de Herenstraat 13A. Frank Faber van Prinselijk Gebonden weet van elk rouwstuk iets bijzonders te maken door de emoties van de nabestaanden te vertalen in een prachtig bloemstuk. Zo wordt elk afscheid heel persoonlijk. Deze passie voor rouwbloemen deelt hij met de andere gerenommeerde bloemisten in Nederland die zich hebben aangesloten bij Afscheid met Bloemen.

Begrafenisbloemen Amsterdam bij Prinselijk Gebonden

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van verschillende professionele bloemisten in Nederland. Iedere aangesloten bloemist verzorgt een bepaalde regio. Voor de gemeente Amsterdam is dat Prinselijk Gebonden in het hart van Amsterdam. U kunt direct bij deze bloemist terecht voor uw persoonlijke wensen voor uw bloemstuk voor een begrafenis in Amsterdam. Prinselijk Gebonden luistert en denkt met u mee om tot het perfecte bloemstuk voor de begrafenis in Amsterdam te komen.

Frank Faber werkt altijd met bloemen uit het seizoen en is drie keer per week op de veiling te vinden op zoek naar bloemen die door kleur, geur en vorm een bepaald gevoel kunnen overbrengen. Prinselijk Gebonden laat zich niet leiden door trends maar gaat puur voor kwaliteit en koopt enkel in wat zij zelf mooi vinden. Zo bent u er dus van verzekerd dat alleen de beste bloemen gebruikt worden in uw bloemstuk voor de begrafenis in Amsterdam. Zij zijn telefonisch bereikbaar via de winkel van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 – 18.00 uur op:  020-4280018.

Prinselijk Gebonden
Wibautstraat 29

1091 GH Amsterdam

Tel:. 020 - 428 0018
Mobiel:. 06-22274726

Openingstijden:
Zondag t/m woensdag: op afspraak
Donderdag t/m zaterdag: 9:00 - 18:00 uur

Bereikbaar via mobiel van:
maandag - zaterdag: 9:00-21:00

Bloemstuk voor begrafenis Amsterdam online bestellen

Bestel uw bloemen voor de begrafenis in Amsterdam gemakkelijk en snel via Afscheid met Bloemen. De verschillende rouwstukken die u vindt in onze webshop worden dan de volgende dag bij u thuisbezorgd (indien besteld voor 12:00). Op al onze bestellingen bieden wij 100% levergarantie.

Wilt u meer informatie over wat Prinselijk Gebonden voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via onze winkel van Di – Za 9.00 – 18.00 uur op: Tel. 020 – 4280018 en via mobiel van Ma – Za 9.00  - 21.00 uur op:Tel. 06-22274726.  

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Herenstraat 13A te Amsterdam.