Amsterdam

Prinselijk Gebonden

Namens Frank Faber heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstukken Amsterdam

Voor mooie persoonlijke en eigentijdse rouwstukken in Amsterdam hoeft u niet lang te zoeken want die vindt u bij Prinselijk Gebonden aan de Herenstraat 13A. In deze sfeervolle winkel luistert en denkt het team van Prinselijk Gebonden met u mee om tot een persoonlijk rouwstuk te komen dat uw emoties perfect verwoordt. Prinselijk Gebonden is aangesloten bij het samenwerkingsverband Afscheid met Bloemen waar verschillende gerenommeerde bloemisten in Nederland deel van uitmaken.

Rouwstuk Amsterdam door Prinselijk Gebonden

Iedere bloemist die is aangesloten bij Afscheid met Bloemen verzorgt een bepaalde regio. Frank Faber zorgt met zijn winkel Prinselijk Gebonden voor de regio Amsterdam. Zijn winkel bevindt zich in het hart van Amsterdam zelf. Frank Faber heeft een grote passie voor bloemen en ziet de uitdaging in het overbrengen van de juiste emotie met een rouwstuk. Wanneer u op zoek bent naar een wat stoerder/ruiger rouwstuk dan zult u ook prima slagen bij Prinselijk Gebonden. De bloemist werkt altijd met bloemen uit het seizoen en gaat zelf de veilingen af om de bloemen te kunnen ruiken, zien en voelen. Zo worden telkens weer kwalitatief hoogwaardige bloemen gekocht die met hun vorm, geur en kleur de juiste emoties kunnen overbrengen.

Prinselijk Gebonden
Wibautstraat 29

1091 GH Amsterdam

Tel:. 020 - 428 0018
Mobiel:. 06-22274726

Openingstijden:
Zondag t/m woensdag: op afspraak
Donderdag t/m zaterdag: 9:00 - 18:00 uur

Bereikbaar via mobiel van:
maandag - zaterdag: 9:00-21:00

Rouwstukken Amsterdam online bestellen

In de webshop van Afscheid met Bloemen kunt u ook direct rouwstukken in Amsterdam bestellen. Alle bestellingen met afleveradres in Amsterdam worden verzorgd door Prinselijk Gebonden. Op de website van Afscheid met Bloemen vindt u ons assortiment en kunt u direct uw rouwstuk in Amsterdam bestellen. Het assortiment is onderverdeeld in rouwstukken voor op de kist, naast de kist, op het graf en rouwboeketten. Bestellingen van rouwstukken in Amsterdam die voor 12:00 worden geplaatst, kunnen de volgende dag al worden afgeleverd. Tevens bieden wij 100% levergarantie op de bestellingen via onze website.

Wilt u meer informatie over wat Prinselijk Gebonden voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via onze winkel van Di – Za 9.00 – 18.00 uur op: Tel. 020 – 4280018 en via mobiel van Ma – Za 9.00  - 21.00 uur op:Tel. 06-22274726.  

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Herenstraat 13A te Amsterdam.