Amsterdam

Prinselijk Gebonden

Namens Frank Faber heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloemen Amsterdam

Bloemen worden op vele feestelijke gelegenheden gebruikt om een emotie over te brengen van bijvoorbeeld liefde of dankbaarheid. Maar ook tijdens het laatste afscheid van een dierbare spelen bloemen vaak een belangrijke rol. Met bloemen kan er een emotie worden overgebracht en troost worden geboden aan de nabestaanden. Bloemen vormen daardoor vaak een integraal onderdeel van een uitvaart. Voor een mooie rouwbloem in Amsterdam kunt terecht bij Prinselijk Gebonden aan de Herenstraat 13A.

Rouwbloem Amsterdam via Prinselijk Gebonden

Prinselijk Gebonden is aangesloten bij Afscheid met Bloemen; een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten in Nederland. Deze bloemisten hebben elkaar gevonden in de gezamenlijke passie voor rouwbloemen. Iedere deelnemende bloemist heeft jarenlange ervaring en weet welk effect bloemen kunnen hebben tijdens het afscheid van een dierbare. Bloemen kunnen op verschillende wijzen emoties overbrengen; door vorm, kleur, symbolische betekenis en de manier waarop zij worden verwerkt in het arrangement. Deze uitdaging maakt het werken met rouwbloemen voor bloemist Frank Faber van Prinselijk Gebonden zo speciaal. Met mooie arrangementen kan hij zijn steentje bijdragen aan een waardig afscheid van de overleden dierbare van zijn klant.

In de sfeervolle winkel in Amsterdam kunt u zich laten inspireren door de bloemwerken van Prinselijk Gebonden en kunt u tevens uw wensen bespreken. Vindt u het prettiger om uw rouwbloemen in Amsterdam direct online te bestellen via Afscheid met Bloemen dan kan dat ook. Alle bestellingen voor de regio Amsterdam worden door Prinselijk Gebonden verzorgd.

Prinselijk Gebonden
Wibautstraat 29

1091 GH Amsterdam

Tel:. 020 - 428 0018
Mobiel:. 06-22274726

Openingstijden:
Zondag t/m woensdag: op afspraak
Donderdag t/m zaterdag: 9:00 - 18:00 uur

Bereikbaar via mobiel van:
maandag - zaterdag: 9:00-21:00

Rouwbloemen Amsterdam online bestellen

Op de website van Afscheid met Bloemen vindt u ons assortiment en kunt u direct bestellen. Gemakkelijk en snel want bestellingen voor 12:00 kunnen de volgende dag al worden afgeleverd. Tevens bieden wij 100% levergarantie op de bestellingen via onze website.

Wilt u meer informatie over wat Prinselijk Gebonden voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via onze winkel van Di – Za 9.00 – 18.00 uur op: Tel. 020 – 4280018 en via mobiel van Ma – Za 9.00  - 21.00 uur op:Tel. 06-22274726.  

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Herenstraat 13A te Amsterdam.