Amsterdam

Prinselijk Gebonden

Namens Frank Faber heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Amsterdam

Met behulp van een grafstuk kunt u toch nog iets doen voor de overleden persoon door te laten zien dat er nog steeds aan hem of haar wordt gedacht. Voor eigentijdse grafstukken in Amsterdam kunt u terecht bij Prinselijk Gebonden in hartje Amsterdam. Deze bloemist gelooft in de puurheid van het product en de kracht van bloemen om emoties los te maken. Prinselijk Gebonden is aangesloten bij het samenwerkingsverband Afscheid met Bloemen.

Grafstukken Amsterdam via Prinselijk Gebonden

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten in Nederland die allemaal een passie hebben voor bloemen. Door hun ervaring weten zij een consistent hoge kwaliteit te leveren en maken rouwstukken die recht doen aan de overleden persoon. In de regio Amsterdam is Prinselijk Gebonden actief waar u de sfeervolle winkel binnen kunt lopen aan de Herenstraat 13A. Zij helpen u graag verder met uw specifieke wensen omtrent een grafstuk in Amsterdam.

Prinselijk Gebonden
Wibautstraat 29

1091 GH Amsterdam

Tel:. 020 - 428 0018
Mobiel:. 06-22274726

Openingstijden:
Zondag t/m woensdag: op afspraak
Donderdag t/m zaterdag: 9:00 - 18:00 uur

Bereikbaar via mobiel van:
maandag - zaterdag: 9:00-21:00

Grafstukken Amsterdam online bestellen

Bestelt u liever online dan kan dat via de website van Afscheid met Bloemen. In ons assortiment vindt u verschillende grafstukken. Voor een grafstuk dat weinig onderhoud nodig heeft en langer goed blijft, kunt u kiezen uit onze grafstukken met succulenten (vetplantjes). Deze plantjes nemen het water op in hun bladeren zodat zij langere tijd bestand zijn tegen de veranderende weersomstandigheden in Nederland. Met weinig tot geen onderhoud blijft het grafstuk er op die manier veel langer goed uitzien. Zo hebben wij een grafstuk genaamd Scherven & Planten dat bestaat uit scherven van leisteen gedecoreerd met succulenten en mos.

Bestellingen die u via de webshop van Afscheid met Bloemen bestelt met afleveradres in Amsterdam, worden door Prinselijk Gebonden verzorgd. Bestelt u voor 12:00 dan kunt u het grafstuk al de volgende dag in huis hebben. Op alle bestellingen bieden wij een 100% levergarantie.

Wilt u meer informatie over wat Prinselijk Gebonden voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via onze winkel van Di – Za 9.00 – 18.00 uur op: Tel. 020 – 4280018 en via mobiel van Ma – Za 9.00  - 21.00 uur op:Tel. 06-22274726.  

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Herenstraat 13A te Amsterdam.