Haarlem

Bloemen van Ruth

Namens Ruth Otten heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen voor begrafenis Haarlem

Bent u op zoek naar begrafenis bloemen in Haarlem dan bent u daarvoor bij Bloemen van Ruth aan het juiste adres. Ruth Otten is al vele jaren actief als bloemist en met haar passie voor bloemen en mensen weet zij telkens weer schitterende rouwstukken te maken die rechtdoen aan de overleden dierbare. Bloemen van Ruth is gevestigd aan de Bennebroekerdijk 216 te Cruquius. Zij is aangesloten bij het bloemistencollectief Afscheid met Bloemen.

Bloemen voor begrafenis Haarlem via Bloemen van Ruth

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland die allen een enorme passie voor bloemen delen. Ruth Otten verzorgt vanuit haar atelier de regio Haarlem met haar team. Dat betekent dat alle bestellingen die u doet via de webshop van Afscheid met Bloemen voor de regio Haarlem door Bloemen van Ruth wordt verzorgd. Deze regio omvat naast Haarlem ook Hoofddorp, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Ouder Amstel, Lisse en Zandvoort.

Uiteraard kunt u ook direct bij Bloemen van Ruth binnenlopen, maak dan eerst even een afspraak via het telefoonnummer  06-53851764. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9:00-21:00. Op verzoek is Ruth ook altijd bereid om de nabestaanden thuis te bezoeken voor advies!

Bloemen van Ruth
Bennebroekerdijk 216

2142 LD Cruquius

Tel:. 06 - 53851764

Bereikbaar van:
maandag - zaterdag: 9:00-21:00
Bezoek op afspraak

Bloemstuk voor Begrafenis Haarlem online bestellen

Bestelt u liever uw begrafenisbloemen in Haarlem online dan kunt u dat doen via de webshop van Afscheid met Bloemen. U vindt in ons assortiment verschillende rouwwerken die zijn onderverdeeld in rouwwerken voor op en naast de kist, voor op het graf en als rouwboeketten. Bestellingen voor uw bloemstuk voor begrafenis Haarlem worden door Bloemen van Ruth verzorgd. Tevens worden alle bestellingen gedekt door een 100% levergarantie. Bestellingen gedaan voor 12:00 kunnen de volgende dag al worden afgeleverd of dat nu een privé-adres is of het adres van het uitvaartcentrum of de kerk.

Wilt u meer informatie over wat Bloemen van Ruth in de regio Haarlem voor u kan betekenen of een afspraak maken met Ruth? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-zat van 9:00-21:00 uur via het nummer: 06-53851764.

En natuurlijk bent u, op afspraak, van harte welkom in ons atelier aan de Bennebroekerdijk 216 te Cruquius. Op verzoek ben ik altijd bereid de nabestaanden thuis te bezoeken voor advies!

Ruth: "In samenwerking met Afscheid met Bloemen verwoord ik graag uw emoties in rouwbloemwerk voor een mooi en persoonlijk afscheid."