Haarlem

Bloemen van Ruth

Namens Ruth Otten heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk Haarlem

Indien u op zoek bent naar mooie rouwstukken in Haarlem die met zorg en oog voor detail zijn samengesteld dan bent u bij Ruth Otten op het juiste adres. Sinds 2013 is haar bedrijf Bloemen van Ruth gevestigd aan de Bennebroekerdijk 216 te Cruquius. Ruth Otten heeft een passie voor bloemen en mensen en vooral bij het maken van rouwstukken komen die twee passies samen. Zij ziet het dan ook als voorrecht om een mooi en persoonlijk afscheidsbloemwerk te maken dat recht doet aan de overleden persoon en troost kan bieden aan de nabestaanden. Bloemen van Ruth is aangesloten bij Afscheid met Bloemen, een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten in Nederland.

Rouwstukken Haarlem via Bloemen van Ruth

Via haar bijzondere bloemwerken wil Ruth Otten graag emotie overbrengen. Bloemen zijn hiervoor uitstekend geschikt. Door de vorm, kleur en symboliek van bloemen kan een emotie overgebracht worden die aansluit bij de persoonlijkheid van de overledene of bij de gevoelens van de nabestaanden. Een mooi rouwwerk kan een uitvaart een stuk persoonlijker maken en daar zijn alle bloemisten van Afscheid van Bloemen zich van bewust. U kunt het atelier van Ruth Otten bezoeken om uw wensen te bespreken. Maak dan even een afspraak via het telefoonnummer 06-53851764 zodat zij de tijd voor u kan nemen. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9:00-21:00. Op verzoek is Ruth ook altijd bereid om de nabestaanden thuis te bezoeken voor advies!

Bloemen van Ruth
Bennebroekerdijk 216

2142 LD Cruquius

Tel:. 06 - 53851764

Bereikbaar van:
maandag - zaterdag: 9:00-21:00
Bezoek op afspraak

Rouwstuk Haarlem online bestellen

U kunt ook uw rouwstukken in Haarlem online bestellen via de website van Afscheid met Bloemen. De rouwstukken die in de regio Haarlem worden besteld, worden verzorgd door Ruth Otten. Onder deze regio vallen ook Hoofddorp, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Ouder Amstel, Lisse en Zandvoort. Bestellingen geplaatst voor 12:00 kunnen de volgende dag al worden geleverd en worden gedekt door een 100% levergarantie. Bekijk ons schitterende assortiment op de website. Hebt u nog vragen? Neem gerust contact met Afscheid met Bloemen op.

Wilt u meer informatie over wat Bloemen van Ruth in de regio Haarlem voor u kan betekenen of een afspraak maken met Ruth? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-zat van 9:00-21:00 uur via het nummer: 06-53851764.

En natuurlijk bent u, op afspraak, van harte welkom in ons atelier aan de Bennebroekerdijk 216 te Cruquius. Op verzoek ben ik altijd bereid de nabestaanden thuis te bezoeken voor advies!

Ruth: "In samenwerking met Afscheid met Bloemen verwoord ik graag uw emoties in rouwbloemwerk voor een mooi en persoonlijk afscheid."