Haarlem

Bloemen van Ruth

Namens Ruth Otten heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeket Haarlem

Een rouwboeket is het laatste boeket dat u voor uw dierbare bestelt. U wilt daarom natuurlijk dat het boeket van hoogwaardige kwaliteit is en met zorg is samengesteld. Bij Ruth Otten van Bloemen van Ruth bent u in goede handen. Zij ziet het als voorrecht om een mooi en persoonlijk afscheidsbloemwerk te maken waarmee de emotie vorm krijgt. Zij heeft haar atelier aan de Bennebroekerdijk 216 te Cruquius alwaar zij met haar team al jarenlang schitterende bloemenarrangementen samenstelt.

Rouwboekketten Haarlem via Bloemen van Ruth

Bloemen van Ruth is aangesloten bij Afscheid met Bloemen, een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten die een gezamenlijke passie hebben voor rouwbloemen. Bestellingen gedaan via de website van Afscheid met Bloemen worden toegewezen aan de bloemist voor die betreffende regio. Voor rouwboeketten in de regio Haarlem verzorgt Bloemen van Ruth de bestellingen via de website. Onder deze regio vallen Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Ouder Amstel, Lisse en Zandvoort. U kunt het atelier natuurlijk ook zelf bezoeken om uw specifieke wensen te bespreken. Maak dan even een afspraak via telefoonnummer 06-53851764. Op verzoek is Ruth ook altijd bereid om de nabestaanden thuis te bezoeken voor advies!

Bloemen van Ruth
Bennebroekerdijk 216

2142 LD Cruquius

Tel:. 06 - 53851764

Bereikbaar van:
maandag - zaterdag: 9:00-21:00
Bezoek op afspraak

Rouwboeket Haarlem online bestellen

U kunt via de website van Afscheid met Bloemen ook direct uw rouw boeket in Haarlem bestellen. Wij hebben een selectie schitterende rouw- en troostboeketten waaruit u kunt kiezen. De boeketten zijn minimaal 40 centimeter en maximaal 100 cm lang. Voor de boeketten worden altijd bloemen uit het seizoen gebruikt. De boeketten zijn beschikbaar in verschillende stijlen. Zo is er bijvoorbeeld een rouwboeket stoer en een rouwboeket lief. Neem zelf een kijkje en laat u verrassen door de mooie arrangementen. Een rouw boeket in Haarlem dat wordt besteld voor 12:00 kan de volgende dag al worden bezorgd. Op alle bestellingen bieden wij een 100% levergarantie. Hebt u nog vragen? Neem gerust contact met Afscheid met Bloemen op.

Wilt u meer informatie over wat Bloemen van Ruth in de regio Haarlem voor u kan betekenen of een afspraak maken met Ruth? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-zat van 9:00-21:00 uur via het nummer: 06-53851764.

En natuurlijk bent u, op afspraak, van harte welkom in ons atelier aan de Bennebroekerdijk 216 te Cruquius. Op verzoek ben ik altijd bereid de nabestaanden thuis te bezoeken voor advies!

Ruth: "In samenwerking met Afscheid met Bloemen verwoord ik graag uw emoties in rouwbloemwerk voor een mooi en persoonlijk afscheid."