Haarlem

Bloemen van Ruth

Namens Ruth Otten heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloem Haarlem

Hoewel bloemen vaak deel uitmaken van plezierige gebeurtenissen in ons leven zijn ze ook uitermate geschikt bij het afscheid van een overleden dierbare. Bloemen zijn dragers van emotie en juist wanneer het moeilijk is om de eigen emoties in woorden uit te drukken, kunnen bloemen daar goed bij ondersteunen. Bloemen kunnen iets zeggen over de overleden persoon of wat die voor de nabestaanden heeft betekent. De bloemen bieden tevens troost aan de nabestaanden. Ruth Otten van Bloemen van Ruth heeft jarenlange ervaring als bloemist-arrangeur en weet prachtige bloemen te combineren waarmee de emotie vorm krijgt in een bijzonder bloemwerk.

Rouwbloemen Haarlem via Bloemen van Ruth

Bloemen van Ruth is aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Dit samenwerkingsverband bestaat uit verschillende gerenommeerde bloemisten in Nederland die hun passie voor rouwbloemen delen. Iedere bloemist verzorgt een bepaalde regio. Bloemen van Ruth bedient de regio Haarlem dat naast Haarlem ook bestaat uit Hoofddorp, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Ouder Amstel, Lisse en Zandvoort. U kunt direct een afspraak maken met Ruth Otten om haar atelier te bezoeken en uw wensen kenbaar te maken. Maak dan even een afspraak via het telefoonnummer 06-53851764 zodat zij de tijd voor u kan nemen. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9:00-21:00. Op verzoek is Ruth ook altijd bereid om de nabestaanden thuis te bezoeken voor advies.

Bloemen van Ruth
Bennebroekerdijk 216

2142 LD Cruquius

Tel:. 06 - 53851764

Bereikbaar van:
maandag - zaterdag: 9:00-21:00
Bezoek op afspraak

Rouwbloem Haarlem online bestellen

U kunt ook direct via Afscheid met Bloemen uw rouwbloemen in Haarlem bestellen. Op onze website vindt u een assortiment dat is onderverdeeld in rouwwerken voor op de kist, naast de kist, op het graf en rouwboeketten. Rouwwerken met afleveradres in de regio Haarlem worden door Bloemen van Ruth verzorgd. Bestelt u voor 12:00 dan kunt u het de volgende dag al in huis hebben. Op alle bestellingen bieden wij 100% levergarantie. Hebt u nog vragen? Neem gerust contact met Afscheid met Bloemen op.

Wilt u meer informatie over wat Bloemen van Ruth in de regio Haarlem voor u kan betekenen of een afspraak maken met Ruth? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-zat van 9:00-21:00 uur via het nummer: 06-53851764.

En natuurlijk bent u, op afspraak, van harte welkom in ons atelier aan de Bennebroekerdijk 216 te Cruquius. Op verzoek ben ik altijd bereid de nabestaanden thuis te bezoeken voor advies!

Ruth: "In samenwerking met Afscheid met Bloemen verwoord ik graag uw emoties in rouwbloemwerk voor een mooi en persoonlijk afscheid."