Haarlem

Bloemen van Ruth

Namens Ruth Otten heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Haarlem

Met een grafstuk geeft u aan dat u nog steeds uw overleden dierbare in uw hart draagt en dat hij/zij nog lang niet vergeten is. Grafstukken zijn er in verschillende vormen, samenstellingen en symbolische betekenissen. Voor uw grafstukken in Haarlem kunt u terecht bij Bloemen van Ruth. Zij heeft haar atelier aan de Bennebroekerdijk 216 te Cruquius. Bloemen van Ruth is aangesloten bij Afscheid met Bloemen, een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland die een passie delen voor rouwbloemen. Zij bieden eigentijdse rouwwerken van een hoge kwaliteit.

Grafstukken Haarlem via Bloemen van Ruth

U kunt in het atelier van Bloemen van Ruth terecht met uw specifieke wensen voor een grafstuk in Haarlem. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 06-53851764. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9:00-21:00. Wilt u liever online uw bestelling plaatsen dan kan dat via de website van Afscheid met Bloemen. Bestellingen voor de regio Haarlem worden verzorgd door Bloemen van Ruth. Naast Haarlem vallen daar ook Hoofddorp, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Ouder Amstel, Lisse en Zandvoort.

Bloemen van Ruth
Bennebroekerdijk 216

2142 LD Cruquius

Tel:. 06 - 53851764

Bereikbaar van:
maandag - zaterdag: 9:00-21:00
Bezoek op afspraak

Grafstuk in Haarlem online bestellen

Bestelt u via de webshop van Afscheid met Bloemen dan kunt u uw bestelling al de volgende dag in huis hebben mits u voor 12:00 bestelt. Wij bieden 100% levergarantie. In onze sectie grafstukken vindt u naast grafstukken als bloemwerk ook verschillende grafstukken die zijn samengesteld met vetplantjes en materialen die weinig onderhoud nodig hebben. Dergelijke grafstukken blijven daardoor langer goed en zijn beter bestand tegen diverse weersomstandigheden.

Voor vragen met betrekking tot ons assortiment of over het bestellen van uw grafstuk in Haarlem via onze website kunt u ons altijd bellen.

Wilt u meer informatie over wat Bloemen van Ruth in de regio Haarlem voor u kan betekenen of een afspraak maken met Ruth? Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-zat van 9:00-21:00 uur via het nummer: 06-53851764.

En natuurlijk bent u, op afspraak, van harte welkom in ons atelier aan de Bennebroekerdijk 216 te Cruquius. Op verzoek ben ik altijd bereid de nabestaanden thuis te bezoeken voor advies!

Ruth: "In samenwerking met Afscheid met Bloemen verwoord ik graag uw emoties in rouwbloemwerk voor een mooi en persoonlijk afscheid."