Soest

Scholten Bloemen en Planten

Namens Hans en Mirjam Scholten heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen begrafenis Soest

Bloemen voor begrafenis in Soest nodig? Scholten bloemen en planten is als 45 jaar een begrip in Soest. U kunt hier prima slagen voor een schitterende bloemwerken voor een uitvaart. Door jarenlange ervaring werkt deze bloemist ook goed samen met verschillende uitvaartondernemingen in de regio Soest. Tevens maken Scholten bloemen en planten deel uit van Afscheid met Bloemen, een samenwerkingsverband van gerenommeerde vakbekwame bloemisten in Nederland die allen een passie voor rouwbloemen delen.

Bloemstuk voor begrafenis Soest van Scholten bloemen en planten

Bij Scholten kunt u terecht voor al uw wensen met betrekking tot begrafenis bloemen in Soest. Breng een bezoek aan de sfeervolle winkel met het mooie pleintje onder de platanen. De winkel is gelegen aan de Middelwijkstraat 28 in Soest en is maandag tot en met vrijdag geopend van 0:900-18:00 en op zaterdag van 09:00-17:00. Op zondag zijn zij gesloten. Op onze locatie in Soest kunt u altijd voor de deur parkeren. Aan de hand van foto’s en uw wensen stellen de bloembindsters van Scholten een passend arrangement voor u samen. Zij zorgen ervoor dat het bloemstuk voor een begrafenis in Soest uw gevoelens bij een afscheid perfect verwoorden. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om op verschillende kleuren satijnlint uw gewenste tekst te laten drukken.

Bloemen begrafenis Soest via Afscheid met Bloemen

U kunt ook via de website van Afscheid met Bloemen schitterende begrafenis bloemen in Soest bestellen. Bekijk ons assortiment van kwalitatief hoogwaardige rouwstukken en boeketten. Alle bestellingen met afleveradres Soest worden verzorgd door Scholten bloemen en planten.

Indien u voor 12:00 besteld, kan het bloemwerk de volgende dag al worden afgeleverd. Tevens bieden wij 100% levergarantie op de bestellingen via onze website. Voor vragen kunt u ons altijd even bellen tussen 9:00-21:00 via telefoonnummer 06-43834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website.

Uitvaartbloemist Soest

“Door mijn jarenlange ervaring als uitvaartverzorger weet ik hoe belangrijk het is om de nabestaanden goed te ontzorgen”, aldus Mirjam Scholten.

We werken vakkundig, met aandacht en toewijding.

Deze regio bestaat uit de volgende gemeente:

  • Gemeente Soest
  • Gemeente Baarn

Scholten Bloemen en Planten
Middelwijkstraat 28
3764 CG Soest

Tel:. 035 - 6012336

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 9:00-18:00
zaterdag: 9:00-17:00

Afscheid met Bloemen Soest

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.