Soest

Scholten Bloemen en Planten

Namens Hans en Mirjam Scholten heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk Soest

Rouwstukken spelen een belangrijke rol tijdens een uitvaart. Rouwstukken kunnen gevoelens jegens de overleden persoon verwoorden en troost bieden aan de nabestaanden. Aangezien u maar één keer afscheid kunt nemen van een overledene, wilt u er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat de bloemist een rouwstuk maakt dat recht doet aan de wensen van u en/of de overleden dierbare. Voor rouwstukken in Soest die aan al uw verwachtingen zullen voldoen, kunt u terecht bij Scholten bloemen en planten. Deze bloemist is al 45 jaar een begrip in Soest en is tevens onderdeel van Afscheid met Bloemen, een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland.

Rouwstukken Soest van Scholten bloemen en planten

De bloemisten die zijn aangesloten bij Afscheid met Bloemen hebben ieder een regio waar zij verantwoordelijk voor zijn. Voor de regio Soest is dus gekozen voor Scholten bloemen en planten. Deze ervaren bloemist deelt de passie voor rouwarrangementen met de andere bloemisten die zijn aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Zij weten met een rouwstuk de juiste emoties over te brengen die vaak moeilijk in woorden zijn uit te drukken. U kunt de sfeervolle winkel van Scholten bloemen en planten bezoeken aan de Middelwijkstraat 28 in Soest. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00-18:00 en op zaterdag van 09:00-17:00.

Rouwstuk Soest online bestellen

Een rouwstuk voor Soest direct bestellen en morgen al in huis hebben? Dat kan wanneer u de bestelling voor 12:00 besteld via de website Afscheid met Bloemen. Uiteraard kunt u ook aangeven wat er op het bijgeleverde kaartje dient te staan. De bestellingen via Afscheid met Bloemen voor rouwstukken in Soest worden door Scholten bloemen en planten verwerkt. Op al onze bestellingen bieden wij tevens 100% levergarantie. Voor vragen over de bestelprocedure voor rouwstukken in Soest kunt u ons dagelijks bellen tussen 9:00-21:00 via: 06-43834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website.

Uitvaartbloemist Soest

“Door mijn jarenlange ervaring als uitvaartverzorger weet ik hoe belangrijk het is om de nabestaanden goed te ontzorgen”, aldus Mirjam Scholten.

We werken vakkundig, met aandacht en toewijding.

Deze regio bestaat uit de volgende gemeente:

  • Gemeente Soest
  • Gemeente Baarn

Scholten Bloemen en Planten
Middelwijkstraat 28
3764 CG Soest

Tel:. 035 - 6012336

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 9:00-18:00
zaterdag: 9:00-17:00

Afscheid met Bloemen Soest

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.