Soest

Scholten Bloemen en Planten

Namens Hans en Mirjam Scholten heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeket Soest via Scholten bloemen en planten

Door hun kleuren en symbolische waarde kunnen bloemen vaak indirect een boodschap overbrengen. Een met zorg samengesteld boeket kan zo emoties verwoorden zonder ze expliciet te hoeven uitspreken. Een mooi rouwboeket dat recht doet aan de overleden persoon, biedt ook veel troost aan de nabestaanden. Voor rouwboekketten in Soest die met zorg en oog voor detail zijn samengesteld, kunt u terecht bij Scholten bloemen en planten. Deze bloemist aan de Middelwijkstraat 28 in Soest is al 45 jaar een begrip. In de sfeervolle winkel kunt u zien waartoe de bloembindsters in staat zijn. Aan de hand van foto’s en uw wensen kunnen zij ook voor u een rouwboeket samenstellen dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Afscheid met Bloemen

Scholten bloemen en planten is onderdeel van Afscheid met Bloemen, een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland. Deze vakbekwame bloemisten delen een passie voor rouwbloemen en stellen kwalitatief hoogwaardige rouwboeketten samen. U kunt bij de bloemist in uw regio terecht maar het is ook mogelijk om via de website van Afscheid met Bloemen uw rouw boeket in Soest te bestellen. Op Afscheid met Bloemen vindt u een mooi assortiment aan rouwwerken in verschillende maten, vormen en stijlen. Neem zelf een kijkje en laat u verrassen door onze eigentijdse rouwwerken.

Rouw boeket Soest online bestellen

Bestelt u via Afscheid met Bloemen dan wordt de bestelling automatisch doorgespeeld aan Scholten bloemen en planten die het verdere proces regelt. Bestellingen die u voor 12:00 plaatst, kunnen de volgende dag al worden geleverd. Wij leveren naast privéadressen ook aan uitvaartcentra of bijvoorbeeld de kerk. Op alle bestellingen bieden wij 100% levergarantie. Voor vragen met betrekking tot het bestellen van uw rouwboeketten in Soest, kunt u dagelijks tussen 9:00-21:00 contact opnemen via telefoonnummer: 06-43834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website.

Uitvaartbloemist Soest

“Door mijn jarenlange ervaring als uitvaartverzorger weet ik hoe belangrijk het is om de nabestaanden goed te ontzorgen”, aldus Mirjam Scholten.

We werken vakkundig, met aandacht en toewijding.

Deze regio bestaat uit de volgende gemeente:

  • Gemeente Soest
  • Gemeente Baarn

Scholten Bloemen en Planten
Middelwijkstraat 28
3764 CG Soest

Tel:. 035 - 6012336

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 9:00-18:00
zaterdag: 9:00-17:00

Afscheid met Bloemen Soest

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.